Interesse? Laat ons u terugbellen!

Fijnmazige distributie

Vers & Fijn distribueert binnen Nederland op ieder gewenst tijdstip van de dag. Via Customer Service bent u direct op de hoogte van de levering van uw goederen en door het online planningsysteem dat wij gebruiken, hebben wij constant inzicht in uw levering.

Wij streven naar een optimale duurzame distributie oplossing. Om deze reden zal ons wagenpark met koelbussen, voorzien zijn van zonnecellen die de koelmotor aandrijft. Tevens zijn de chauffeurs opgeleid op het gebied van “het Nieuwe Rijden” waarbij het zuinig rijden een belangrijke doelstelling is van de onderneming.

Dedicated transport

Wilt u het transport uitbesteden maar toch de prijs op stellen dit in uw eigen huisstijl af te laten leveren?Met dedicated transport distribueren wij uw goederen in een voertuig voorzien van uw huisstijl en ook de chauffeurs kunnen de door u gewenste bedrijfskleding dragen. Vers & Fijn heeft veel ervaring met klant specifieke transporten en kan daarom het maatwerk leveren waar nodig is.

Sneltransport

Via ons snelnetwerk kunnen wij gekoelde leveringen, die op dezelfde dag besteld en beleverd dienen te worden, in geheel Nederland uitleveren. Ons snelnetwerk is altijd maatwerk en Vers & Fijn heeft de mogelijkheid de logistieke dienstverlening, vanuit uw situatie, daarop volledig aan te passen.

Warehouse

Wij kunnen voor uw producten zowel gekoelde- als diepvriesopslag aanbieden, maar daarnaast behoort orderpicken, ompakken, labelen en het verzend gereedmaken van producten tevens tot onze mogelijkheden.