Wij ontzorgen u in logistiek- en distributie vraagstukken, zodat u bezig kunt blijven met productontwikkeling en service naar uw klanten

Wij staan voor

Duurzaamheid

Co2 reductie door slimme bundeling van goederenstromen.

Ontzorgen

Gespecialiseerd in zesdaagse fijnmazige- geconditioneerde distributie

Ervaring

Ervaring met fijnmazige distributie, dedicated transport, sneltransport en warehouse

Fijnmazige Distributie

Vers & Fijn distribueert binnen Nederland op ieder gewenst tijdstip van de dag. Via Customer Service bent u direct op de hoogte van de levering van uw goederen en door het online planningsysteem dat wij gebruiken, hebben wij constant inzicht in uw levering. Wij streven naar een optimale duurzame distributie oplossing. Om deze reden zal ons wagenpark met koelbussen, voorzien zijn van zonnecellen die de koelmotor aandrijft. Tevens zijn de chauffeurs opgeleid op het gebied van “het Nieuwe Rijden” waarbij het zuinig rijden een belangrijke doelstelling is van de onderneming.
Fijnmazige distributie van sushi

Dedicated Transport

Wilt u het transport uitbesteden maar toch de prijs op stellen dit in uw eigen huisstijl af te laten leveren?Met dedicated transport distribueren wij uw goederen in een voertuig voorzien van uw huisstijl en ook de chauffeurs kunnen de door u gewenste bedrijfskleding dragen. Vers & Fijn heeft veel ervaring met klant specifieke transporten en kan daarom het maatwerk leveren waar nodig is.

Sneltransport

Via ons snelnetwerk kunnen wij gekoelde leveringen, die op dezelfde dag besteld en beleverd dienen te worden, in geheel Nederland uitleveren. Ons snelnetwerk is altijd maatwerk en Vers & Fijn heeft de mogelijkheid de logistieke dienstverlening, vanuit uw situatie, daarop volledig aan te passen.

Warehouse

Wij kunnen voor uw producten zowel gekoelde- als diepvriesopslag aanbieden, maar daarnaast behoort orderpicken, ompakken, labelen en het verzend gereedmaken van producten tevens tot onze mogelijkheden.

Contactgegevens

klantenservice@versenfijn.nl
030 – 227 04 38
Vers & Fijn Benelux B.V.
Computerweg 14
3542DR Utrecht


Depots

Utrecht – Computerweg 14 , 3542DR
Amsterdam – Vlothavenweg 10 , 1013BJ
Pijnacker – Heulweg 18-A , 2641KR
Tilburg – Siriusstraat 75 , 5015BT
Oosterwolde – Hornleger 15 , 8431HL
Nijverdal – Nijverheidsweg 15-C , 7442CH