Wij ontzorgen u in logistiek- en distributie vraagstukken, zodat u bezig kunt blijven met productontwikkeling en service naar uw klanten

Wij staan voor

Duurzaamheid

Co2 reductie door slimme bundeling van goederenstromen.

Ontzorgen

Gespecialiseerd in zesdaagse fijnmazige- geconditioneerde distributie

Ervaring

Ervaring met fijnmazige distributie, dedicated transport, sneltransport en warehouse

Over Vers & Fijn

Vers & Fijn is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in zesdaagse fijnmazige- geconditioneerde distributie op basis van dag A ophalen en dag B leveren in geheel Nederland. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw producten dedicated te vervoeren. Om dit alles te realiseren beschikken wij over een dicht- en efficiënt distributienetwerk voor zowel business to business als business to consumer. Wij kunnen op elke dag op elk adres bezorgen in Nederland met behulp van de nieuwste technologieën. Om zo efficiënt en professioneel mogelijk te zijn is ons distributienetwerk geoptimaliseerd door bundeling van de goederenstromen waardoor de distributie tevens duurzaam wordt uitgevoerd.

Vers en Fijn Distributie in Food

Missie & Visie

We willen als logistiek dienstverlener in geconditioneerde fijn distributie het verlengstuk zijn tussen verlader en afnemer door een optimale service en kwaliteit te bieden en de wensen van diens klanten/afnemers te communiceren.

 

We willen de komende jaren versstromen verder optimaliseren teneinde elk jaar een reductie te realiseren van 20% minder Co-2 uitstoot.

Contactgegevens

klantenservice@versenfijn.nl
030 – 227 04 38
Vers & Fijn Benelux B.V.
Computerweg 14
3542DR Utrecht


Depots

Utrecht – Computerweg 14 , 3542DR
Amsterdam – Vlothavenweg 10 , 1013BJ
Pijnacker – Heulweg 18-A , 2641KR
Tilburg – Siriusstraat 75 , 5015BT
Oosterwolde – Hornleger 15 , 8431HL
Nijverdal – Nijverheidsweg 15-C , 7442CH