PARTNER WORDEN?

Wij ontzorgen u in logistiek- en distributie vraagstukken, zodat u bezig kunt blijven met productontwikkeling en service naar uw klanten

Wij ontzorgen!

+

Wij begrijpen uw klanten!

Samen kunnen we duurzamer opereren!

Meer omzet door focus op uw kernactiviteiten

Neem Contact op

Gebruik onderstaand formulier om contact met ons op te nemen

FIJNMAZIGE DISTRIBUTIE

Vers & Fijn distribueert binnen Nederland op ieder gewenst tijdstip van de dag. Via Customer Service bent u direct op de hoogte van de levering van uw goederen en door het online planningsysteem dat wij gebruiken, hebben wij constant inzicht in uw levering.

Wij streven naar een optimale duurzame distributie oplossing. Om deze reden zal ons wagenpark met koelbussen, voorzien zijn van zonnecellen die de koelmotor aandrijft. Tevens zijn de chauffeurs opgeleid op het gebied van “het Nieuwe Rijden” waarbij het zuinig rijden een belangrijke doelstelling is van de onderneming.

DEDICATED TRANSPORT

Wilt u het transport uitbesteden maar toch de prijs op stellen dit in uw eigen huisstijl af te laten leveren?Met dedicated transport distribueren wij uw goederen in een voertuig voorzien van uw huisstijl en ook de chauffeurs kunnen de door u gewenste bedrijfskleding dragen. Vers & Fijn heeft veel ervaring met klant specifieke transporten en kan daarom het maatwerk leveren waar nodig is.

SNELTRANSPORT

Via ons snelnetwerk kunnen wij gekoelde leveringen, die op dezelfde dag besteld en beleverd dienen te worden, in geheel Nederland uitleveren. Ons snelnetwerk is altijd maatwerk en Vers & Fijn heeft de mogelijkheid de logistieke dienstverlening, vanuit uw situatie, daarop volledig aan te passen.

WAREHOUSE

Wij kunnen voor uw producten zowel gekoelde- als diepvriesopslag aanbieden, maar daarnaast behoort orderpicken, ompakken, labelen en het verzend gereedmaken van producten tevens tot onze mogelijkheden.

ONZE WAARDEN

We willen als logistiek dienstverlener, in geconditioneerde fijn distributie, het verlengstuk zijn tussen verlader en afnemer door een optimale service en kwaliteit aan te bieden. “Wij zijn het visitekaartje van uw bedrijf”. Dat wil zeggen dat wij onze chauffeurs opleiden en kennis laten maken met uw bedrijfsfilosofie, waardoor zij de verbindingsschakel worden met uw afnemers. Hierdoor zal het door u gewenste kwaliteitsniveau gewaarborgd blijven.