KOEL en Vriestransport

Wij ontzorgen jou in koel en vriestransport en helpen met vraagstukken, zodat jij bezig kunt blijven met productontwikkeling en service naar jouw klanten.

Wij ontzorgen!

+

Geconditioneerd transport

Duurzame logistiek

Altijd op tijd

GEKOELD OF GECONDITIONEERD TRANSPORT?

KIES VOOR VERS én FIJN

Distributie binnen Nederland op ieder gewenst tijdstip van de dag.
Altijd op de hoogte van je zending en altijd gekoeld tot gewenste temperatuur!

Vers & Fijn kent met hubs in alle delen van het land een uitgebreid distributienetwerk.
Een gekoelde zending van A naar B is voor ons geen probleem.

 

GRATIS OFFERTE

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het vervoeren van uw producten?

Gemiddeld goedkoper

Een zending vervoeren met Vers & Fijn is doorgaans goedkoper dan andere logistieke partners. Door het slim inrichten van ons distributiemodel kennen wij een scherp tarief.

Emissievrije toekomst

Vers & Fijn is bezig met de transitie naar volledig emissie vrij rijden. Dat betekent dat wij ons wagenpark steeds verder optimaliseren om dit waar te kunnen maken.

Duurzame horeca logistiek

Door onze hub structuur kent Vers & Fijn een duurzaam distributienetwerk. Onze hubs zijn verspreid door het hele land. Onnodige kilometers zijn hierdoor verleden tijd.

Op de hoogte van je zending

Volg je bestelling door het hele land. Met Vers en Fijn weet je altijd waar je zending zich bevindt door middel van ons Track & Trace portaal.

Verminder je carbon footprint

De ambitie om minder CO2 te verbruiken in je bestelcyclus? Door onze duurzame manier van rijden kunt u uw ambities doorrekenen in jouw plannen.

ONZE WAARDEN

We willen als logistiek dienstverlener, in geconditioneerde fijn distributie, het verlengstuk zijn tussen verlader en afnemer door een optimale service en kwaliteit aan te bieden. “Wij zijn het visitekaartje van uw bedrijf”. Dat wil zeggen dat wij onze chauffeurs opleiden en kennis laten maken met uw bedrijfsfilosofie, waardoor zij de verbindingsschakel worden met uw afnemers. Hierdoor zal het door u gewenste kwaliteitsniveau gewaarborgd blijven.